Kako Napraviti Internet Prodavnicu

Izrada internet prodavnice nikada nije bila laksa, nas strucni tim ce vam napraviti potpuno novu prodavnicu za vas biznis kroz samo nekoliko dana. Predstavljamo Vam nasu trenutnu i najbolju ponudu  na trzistu jer kod nas cete dobiti bilo da se odlucite za platformu poput wordpress-a ili shopify tu smo da vam napravimo spreman sajt i spreman biznis sa nasim savetima i kursevima kroz samo par dana.

kako napraviti internet prodavnicu

Izraditi svoju internet prodavnicu je relativno lako i proces izrade traje od 10 dana do 45 dana ukoliko ste potpuno novi u tome , nasem timu je potrebno samo nekoliko sati zato smo i najboljij u tome, sa vise od 100 izradjenih radnji do sada za klijente sa sigurnoscu mozemo da kazemo da smo lider u ovom polju u regionu.

 

Ono sto od nas mozete da ocekujete jeste sledece:

1. Kao sto smo naveli besplatna izrada prodavnice , za to je potrebno da nam objasnite:

- Delatnost vaseg biznisa, da li imate vase proizvode ili planirate da se bavite preprodajom, ukoliko se odlucite za preprodaju dobicete od nas listu najpouzdanijih i najjeftinijih ali kvalitetnih dobavljaca tako da mozete ostvariti najvecu mogucu zaradu.
Sa nasom internet prodavnicom moci cete da zaradjujete novac bez ikakvog ulaganja i ne morate imati nikakav vas inventar ili skladiste. Za vise detalja o tome proverite nas kurs za preprodavanje : Klik Ovde

2. Ime vase firme

 

Pronađite odgovarajući domen 

Pronaći odgovarajući domen je jedna od bitnijih stavki u procesu izrade internet prodavnice. Domen koji želite možda je zauzet, pa morate pronaći novi. Domen možete izabrati na dva načina, a to su: da domen sadrži ključne reči i da se domen sastoji od imena Vaše firme da biste vise naucili u ovome preporucujemo da proverite nas kurs za seo optimizaciju koji mozete nauciti online kroz samo nekoliko dana.


Izrada internet prodavnice i zakup hostinga

Najzanimljivi korak u procesu izrade internet prodavnice. To je ujedno i korak od koga očekujete najviše za novac koji uložite u izradu online shop-a.

 

Korisnička strana online shop-a treba da sadrži (ono što korisnik vidi):

 • Unikatan i pregledan dizajn u skladu sa proizvodima i uslugama koje se nude na internet prodavnici sa privlacnim opisima i modernim nacinima placanja
 • Kupovina proizvoda iz najvise 4 klika
 • Pretraga proizvoda iz najviše par klikova
 • Jasna kategorizacija proizvoda sto dobijate od nas
 • Akcije, Najnovije, Najprodavanije promene slika
 • Komentarisanje proizvoda sto pomaze pri prodaji veoma je kupcima bitan utisak
 • Ocenjivanje proizvoda od 1 do 5 sa zvezdicama
 • Sortiranje proizvoda po ceni, nazivu, boji itd.. (zavisno od proizvoda)
 • Upis u newsletter sistem kako biste mogli da saljete poruke vasim korisnicima
 • Integracija sa socijalnim mrežama (Facebook, Instagram, Twitter...)
 • Automatsko generisanje fakture za naplatu proizvoda putem mejla
 • Registracija korisnika
 • Administracija korisničkog naloga
 • Online šoping korpa preko koje korisnik kupuje
 • + programiranje po zahtevu naručioca ( dodatno se naplacuje )

Administratorska strana online shop-a (sistem preko koga kontrolišete web sajt CMS)

 • Siguran, Jednostavan i Moćan sistem za održavanje web sajta
 • Neograničen unos proizvoda kroz samo par klikova 
 • Neograničen unos kategorija i podkategorija
 • Neograničen unos stranica
 • Neograničen unos aktuelnosti
 • Baner sistem
 • Sistem za postavljanje akcija na web sajtu
 • Lager lista
 • Kontrolisanje naloga svih korisnika web sajta
 • Uvid u statistiku priliva i odliva na web sajtu
 • Uvid u statistiku poseta na web sajtu
 • Automatsko generisanje faktura ka dobavljačima ili korisnicima
 • Automatsko slanje newsletter emaila na više hiljada email adresa (Vaša email lista)

Što se tiče zakupa hostinga (Vaš prostor na internetu) potrebno je zakupiti malo bolji paket od onog standardnog koji obično nude hosting provajderi u Srbiji. Posto nase hosting firme ne pruzaju najveci kvalitet jer da su dobre bile bi naravno popularne u svetu a nisu mi koristimo platformu koja se zove Shopify jedna od najboljih u svetu.
Imate  planove koji pocinju od 14$ mesecno do 29$ koji je preporucen do jacih planova koji kostaju i po par hiljada dolara.
Iako vecina nas svakako baci i vise od 30 evra mesecno na stvari koje nam zapravo ne trebaju uopste bilo bi bolje da imate vas biznis od koga biste mogli potencijalno zaraditi velike sume novca i do nekoliko miliona evra kroz par godina.

Prosecne hosting firme naplacuju hosting mesecno 15 dolara dok je ovde to 29 dolara.
Razlika izmedju Shopify i ostalih hostinga jeste ta sto uz ovu platformu vi dobijate sve na dohvat ruke potpuno besplatno, imate korisnicku podrsku 24-7 online, odlicni su za seo optimizaciju vaseg sajta o tome vise mozete ponovo procitati u nasem seo kursu.

Veliki izbor aplikacija besplatnih i placenih koje ce vam pomoci znatno u prodaji i marketingu.

Kao sto smo rekli mi trenutno pruzamo podrsku preko 100 klijenata od kojih sa vecinom imamo odlicne kontakte i mozemo reci da zaradjuju sasvim dovoljno da ne moraju da rade ni za koga u Srbiji vec da iskljucivo zive od svog biznisa i ne zavise ni od koga.
Ne moraju da ustaju rano, ustaju kada god oni zele jer vodjenje ove radnje ne zahteva vise od par sati po danu, ali to je sasvim na vama sto vise vremena provedete prodajuci vise cete naravno zaraditi.

Da biste dobili vasu besplatnu radnju i nasu podrsku i prodaji bez ikakvog uloga javite nam se preko kontakt forme na nasem sajtu ili nam pisite na mejl:

 

support@vixmarket.com 

 

Unos proizvoda ili usluga u internet prodavnicu

Unos proizvoda ili usluga u neku drugu internet prodavnicu može se izvršiti na dva načina:

 • Ručni unos predstavlja proces gde proizvode ili usluge unosite jednu po jednu. Ovakav način traje duže ali iz iskustva znam da je bolje unositi sadržaje na ovakav način.
 • Automatski unos predstavlja proces gde se sa spiska Vaših proizvoda ili usluga iz fajlova tipa .XML ili .CSV automatski puni baza podataka na Vašem sajtu. Ovaj način je daleko brži od prvog načina, ali ukoliko spisak nije napravljen po tačnoj strukturi može doći do grešaka. Nakon unosa proizvoda morate proći još jednom kroz svaki proizvod i pregledati da li su podaci uneti pravilno i takođe uneti slike za proizvode prilagođene dizajnu na web sajtu.

Promocija Online Shop-a

Konacno Vasa internet prodavnica je gotova i spremna je da Vam donese prihod. Dosli ste do casa kada je potrebno da privucete veliki auditorijum koji ce pogledati Vase proizvode i usluge.

Oglasavanje i promociju vase internet prodavnice mozete uraditi kroz dva nacina:

 • Besplatno oglasavanje - kroz deljenje sadrzaja sa Vaseg online shop-a. Lajkovanje i deljenje proizvoda i usluga na socijalnim mrezama doneće Vam veliki broj potencijalnih kupaca na Vaš web sajt ono u cemu se mi svakako razlikujemo od ostalih jeste to sto nudimo 2 nacina zarade preko mreza, pokazacemo vam nacin u kome dnevno mozete zaraditi kroz 50-100 evra potpuno besplatno slanjem jednostavnih formi i poruka potencijalnim kupcima ili placeni nacin koji je naravno malo rizicniji ali donosi cak milione kada pogodite reklamu. U pitanju je facebook reklamiranje i nas kurs detaljno objasnjava to , da proverite sve o njemu kliknite na:
  Facebook Kurs .

Zakljucak:

 

Dakle od nas dobijate sve sto je potrebno da zapocnete vas biznis potpuno besplatno, na vama ostaje da mesecno izdvojite 29$ za paket platforme, drugi ce vam naplatiti izradu i do nekoliko stotina evra i traziti dodatno za bilo koju sitnicu dok kod nas dobijate potpuno besplatno sve , kao i logo i popust na sve nase kurseve i podrsku kako da zaradite novac bez novca.

Ukoliko ste zainteresovani javite se na mejl : support@vixmarket.com i dobicete vasu radnju kroz samo nekoliko dana.

 Za sve potrebne informacije mozete se obratiti putem Instagrama na ShocksNM

Close Related News


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published